Η Κρήτη είναι ένα υπέροχο νησί. Το μεγαλύτερο ελληνικό νησί που ο κόσμος το χαρακτηρίζει ως μία μικρή χώρα.

Αυτός ο τόπος είναι ευλογημένος, η ομορφιά του και η εναλλαγή των τοπίων είναι μοναδικά φαινόμενα σε όλη την υφήλιο. Υπέροχες παραλίες, καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, σπηλιές, βουνά, φαράγγια, λίμνες και ποτάμια δημιουργούν την άισθηση της πληρότητας. Όμως δεν είναι μόνο η ομορφιά του τόπου, είναι η ιστορία, ο πολιτισμός και η κουλτούρα που κάνουν την περιοχή της Κρήτης να ξεχωρίζει. Η φιλοξενία, τα ήθη και έθιμα και η ζωή στα χωριά είναι μία μοναδική εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Πως όμως θα μπορέσετε να ζήσετε, να νιώσετε, να γνωρίσετε την αληθινή πλευρά της Κρήτης?

Σίγουρα όχι «με τα ξένα» για τον τόπο μας, γραφεία τουρισμού που επιλέγουν την πραγματοποίηση εκδρομών με την συμμετοχή πολλών ατόμων και το μόνο που προσφέρουν είναι επισκέψεις σε φημισμένες περιοχές αλλά με ένα απόμακρο και επιφανειακό τρόπο.

Εμπιστευτείτε μας, ακούστε τις συμβουλές και τις προτάσεις μας και ελάτε να δημιουργήσουμε την εκδρομή που ονειρεύεστε. Με χιούμορ, με την Κρητική φιλοξενία, με εκτίμηση και σεβασμό τόσο σε εσάς όσο και στον τόπο και φυσικά εξερευνήστε γνωστά και άγνωστα μέρη με έναν διαφορετικό τρόπο… με μικρά γκρουπ, με φιλική ατμόσφαιρα, ασφάλεια και επαγγελματισμό… και με ανθρώπους που ζουν και αγαπάνε την ΚΡΗΤΗ !!

Daily Tours

More CHECKinCRETA tours...