ESPA Banner

Το checkincreta σε σεμινάριο μαγειρικής στο Κτήμα ΠΑΝΑΚΡΟΝ

+

Πρωταρχικός στόχος της δημιουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου checkincreta.com αλλά και κύρια πεποίθηση των ανθρώπων που το απαρτίζουν είναι να γνωρίσουν οι επισκέπτες του νησιού την «άλλη πλευρά της Κρήτης», την πλευρά της φιλοξενίας, της κουλτούρας και της παρέας.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα σεμινάρια μαγειρικής που διοργανώνουμε για όλους εσάς αποφασίσαμε να πραγματοποιούνται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην καταπράσινη κοιλάδα του Αμαρίου στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στον Πολυχώρο ΠΑΝΑΚΡΟΝ, καθώς η άγρια ομορφιά της φύσης είναι ένα από τα στοιχεία του νησιού που είναι άγνωστα στους περισσότερους επισκέπτες και που θέλουμε να αναδείξουμε.

Τα σεμινάρια μαγειρικής περιλαμβάνουν παραδοσιακές κρητικές συνταγές με γνήσια προϊόντα της κρητικής γης και μέσω αυτών θα γνωρίσετε τους λόγους που η κρητική διατροφή θεωρείται η πιο υγιεινή διατροφή και είναι διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το checkincreta βρέθηκε στο Κτήμα ΠΑΝΑΚΡΟΝ στο πλαίσιο των σεμιναρίων μαγειρικής και σε αυτό είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες μας να γευτούν τα γνήσια προϊόντα της αμαριώτικης γης και παραδοσιακές κρητικές συνταγές αλλά και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Κτήματος.

Πάρτε μία γεύση από τις φωτογραφίες και δηλώστε και εσείς συμμετοχή σε αυτό το ταξίδι στη φύση και στη γεύση, καθώς η ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με την κρητική κουζίνα πραγματικά θα σας μείνουν αξέχαστες!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@checkincreta.com ή μέσω τηλεφώνου στο (0030)2831056672 ή ακόμη καλύτερα να μας γνωρίσετε από κοντά στην οδό Άρη Βελουχιώτη 1 στο Ρέθυμνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κτήμα ΠΑΝΑΚΡΟΝ http://panakron.com/